Jogi nyilatkozat

A honlapon található információk a személyes jogok védelmére vonatkozó szabályok és a szerzői jogi védelem hatálya alá tartoznak.

A Mistral-Contact honlapok megtekintésével vagy használatával felhasználóként fenntartás nélkül elfogadja az alább ismertetett általános feltételeket.


A személyes adatok védelme

A „személyes adat” bármely olyan információ, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik. 

Az ajánlatkérés-szolgáltatás igénybevételéhez Önről és vállalatáról az adatvédelmi törvénnyel érintett adatokat kérünk.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében kijelentjük, hogy az ajánlatkérés során megadott adatait kizárólag ajánlatadáshoz használjuk fel.

Az adatokat védjük a jogosulatlan hozzáférés elől, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki, és semmilyen körülmények között nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve a hatósági eljárás eseteit.

Az Mistral-Contact webhelyek más internetes oldalakra vezető linkeket is tartalmaznak. Mivel cégünknek nincs befolyása ezekre az oldalakra, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg azok adatvédelmi nyilatkozataival.

 

Szerzői jogi nyilatkozat

Az Mistral-Contact tevékenységének támogatására létrehozott webhelyek az általa képviselt gyártók vagy az Amtest-TM tulajdonában lévő szöveges, képi és multimédiás anyagokat tartalmazzák. 

Sokszorosításukhoz ill. felhasználásukhoz a képviselt gyártók és az Mistral-Contact előzetes engedélye szükséges.

Kapcsolat

Amennyiben bármely termékünk, szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, illetve ezekkel kapcsolatban kérdése, információ, tanácsadás iránti igénye lenne, az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot.

Cím

Mistral-Contact Kft.
1184 Budapest, József u. 29.

Térkép

Térkép

Gyártók oldala

Cégünk az alábbi gyártók képviseletét látja el Magyarországon